Om Ølbong.dk

KORT FORTALT

Hos Ølbong.dk arbejder vi hver dag på sikre dig de nyeste, sjoveste og lækreste gadgets til at gøre livet lidt mere festligt. Med rødderne solidt plantet i den jyske muld tager vi alle kunder, store som små, meget seriøst for at sikre at hver gang du handler med Ølbong.dk får du en positiv oplevelse. Grundstenene i den jyske virksomhed bygger på service, troværdighed og kvalitet.

Ølbong.dk leverer alt det sjove underholdning til din fest eller dit forestående event. Det gælder uanset størrelsen og uanset om det er som privat- eller erhvervskunde. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din forestående begivenhed, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 70 40 40 30, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Står du som bar eller diskotek og kunne tænke dig at lave et fast samarbejde med os omkring nogle af de artikler vi forhandler, kan du få et B2B login på b2b.olbong.dk. I vores footer under samarbejdspartnere kan du se et udpluk af vore faste B2B kunder som du også er meget velkommen til at få en reference fra.

Vores vision er at sprede glæde, konkurrencer og sjov til de øjeblikke hvor du er samlet med din kerne. Det arbejder vi stenhårdt på hver dag.

Som Danmarks største og førende leverandør af festlige indslag, byder vi dig velkommen til Ølbong.dk – Skru op for den gode stemning. 

Dansk lager:
Ølbong.dk
Springbjergvej 16
7183 Randbøl
Danmark

Historien I 2005 blev de første spadestik taget i Ølbong.dk hvor familien Enggaard begyndte udviklingen af Viking ølbong-serien som i dag står som frontløberen indenfor ølbonger. Efter flere års udvikling og test i festivalmiljøet begyndte Ølbong.dk at sprede konceptet fra ølbonger til alle tænkelige festlige artikler både til private og til barbranchen.

I 2010 begyndte Ølbong.dk med onlinesalg. I 2012 blev første virksomhed stiftet bag Ølbong.dk i form af et I/S. I 2015 blev det nuværende driftsselskab J. Enggaard ApS stiftet, som i dag ejer og driver Ølbong.dk samt de to tilhørende udenlandske webshops Thebeerbong.co.uk og Diebierbong.de.

OBS! Produkterne på Oelbong.dk skal bruges RESPEKTFULDT og med OMTANKE, og det skal understreges at indtagelse af alkohol skal holdes på et acceptabelt niveau.

MØD TEAM ØLBONG
SOFIE STRANGHOLT
Administration & indkøb
JOHANNE STUBKÆR
SOME & teknisk designer
MARIA THOMSEN
Administration & Lager
JOACHIM ENGGAARD
Indehaver